ورزش های DBC مخصوص دیسک کمر

بسیاری از افراد در طول زندگی خود دچار کمر درد می شوند که معمولاًً بدون نیاز و کمک پزشک متخصص کمردرد بهبود می یابند. بروز کمر درد در افراد به دلایل گوناگونی از جمله قرار گرفتن بدن فرد در وضعیت نامناسب رخ می دهد که این معضل می تواند نشانه ای از آسیب مفاصل، رباط ها یا دیسک غضروف بین مهره ای باشد. کمردرد های شدید ممکن است بخاطر وارد شدن فشار بر یکی از اعصاب ایجاد و یا در موارد نادر به دلیل مشکل یکی از اعضای داخل بدن باشد.

اگر کمرمان حساس و آسیب پذیر است، بهتر است که از برخی حرکات فیزیکی بپرهیزیم. در اینجا چند تمرین DBC مخصوص دیسک کمر برای نیرو بخشیدن به عضلات کمر را مشاهده خواهیم کرد.

ورزشی برای کشش عضلات کمر

دست های تان را روی یک میز بگذارید و بازوهای تان را بکشید، در این حالت کمرتان باید در راستای بازوان تان باشد؛ در همین حالت پاهای تان را تا حدی که می‌توانید جمع کنید. سپس یک پا را در راستای بدن بکشید (بازوها، کمر و پای تان که بالا آمده، شبیه به تخته ای موازی سطح زمین هستند).

خودتان را به مدت 10 ثانیه بکشید، در این مدت باید به آهستگی از بینی نفس بکشید و بازدم تان را هم از بینی خارج کنید. همین تمرین را برای پای دیگر هم انجام دهید، هر بار سه مرتبه تمرین را تکرار کنید.

تقویت وسط کمر با ورزش

بایستید، پاهای تان را اندکی خم و کمرتان را گرد کنید. سر تان به سمت جلو آزاد باشد، بازوهای تان خم اند و دست های تان روی زانوها قرار دارند. به آرامی تنفس کنید و حالت خمیدگی کمر را نهایتاً تا 10 ثانیه حفظ کنید. تا جایی که می‌توانید این تمرین را تکرار کنید.

ورزش برای تقویت عضلات پایینی کمر

روی کمر تان دراز بکشید، پاهای تان را جمع کنید و زانواها را به سمت سینه تان بکشید. دور زانوهای تان را با دست بگیرید و به آهستگی فشار بیاورید، در این حالت باید به آرامی هوا را از طریق دهان بگیرید و از همان طریق بازدم را بیرون بدهید.

ورزش تقویت عضلات بالایی کمر

روی زانوهای تان بنشینید، باسن باید روی پاشنۀ پاها قرار بگیرد، کف دست ها روی زمین و بازوها تا بیشترین حد ممکن باید کشیده و از بدن تان دور شوند، به آرامی کمر تان را بکشید و 10 ثانیه در این وضعیت بمانید. در این حالت باید از بینی نفس بگیرید و از دهان خارج کنید.

منبع:متخصص ورزش درمانی

تماس