احتیاط در بیماری نقرس

استفاده از کافئین با احتیاط

نوشیدن قهوه در حد متوسط برای افراد مبتلا به نقرس توصیه می شود. و حتی در برخی از افراد که از قهوه به طور منظم استفاده می کنند، نوشیدن چهار فنجان یا بیشتر در روز می تواند خطر حملات نقرس را کاهش دهد. اما ممکن است نوشیدنی های کافئین دار سطح اسید اوریک را در بعضی از افراد که فقط گاهی قهوه می نوشند بالا ببرد. می توان از مشاور پزشکی خود درباره اینکه آیا کافئین باعث حملات نقرس می باشد یاری جست.

خوردن گوشت کمتر

پزشکان توصیه می کنند حد اکثر ازخوردن گوشت با پورین بالا اجتناب کنید اما می توانید مقدار محدودی از مرغ، یا گوشت گوساله راحداکثر یک وعده در روز بخورید. این نوع گوشت نسبت به گوشت اعضایی مثل جگر یا لوزالمعده، پورین کمتری دارند. همچنین محصولات و غذاهایی که از گوشت تولید می شود مثل عصاره یا سوپ گوشت نیز پورین بالایی دارند.

نمی توان پورین را کاملا حذف کرد

حذف کامل پورینها از رژیم غذایی غیر ممکن است. اما تعدادی از غذاها هستند که پورین بالایی دارند ولی باعث تشدید و تحریک نقرس نمی شوند. مطالعات نشان می دهد که نخود فرنگی، لوبیا، قارچ، گل کلم، اسفناج و مرغ، غذاهای کهسابق بر این بیماران باید از آنها پرهیز می کردند ، ممکن است با حملات نقرس مرتبط نباشند.

پیدا کردن یک رژیم غذایی موثر

اضافه وزن خطر ابتلا به نقرس را افزایش می دهد. بنابراین داشتن یک رژیم غذایی متعادل و کم کردن وزن اضافی می تواند علائم را کاهش دهد. برای تغییر در رژیم غذایی باید با پزشک مشاوره شود. ممکن است بیماران دریابید که می توانند برخی از غذاها را بدون داشتن حمله نقرس مصرف کنند. همچنین ممکن است غذاهای دیگر باعث شوند که بدن واکنش نشان دهد و یا ممکن است نقرس را وخیم تر کند.

تماس