درمان های جدید دیسک کمر و سیاتیک

درد سیاتیک هنگامی اتفاق می‌افتد که عصب سیاتیک در اثر التهاب یا آسیب فیزیکی، تحت فشار قرار می‌گیرد. این درد می‌تواند فقط در یک طرف بدن و یا در هر دو طرف آن باشد و نیز می‌تواند باعث بی‌حسی و ضعف اندام‌ها همراه با درد عضلات و مفاصل شود.

درد عصب سیاتیک یکی از شایع‌ترین بیماری‌هایی است که به دلایل مختلف از قبیل تخریب غشای دیسک، جابه‌جایی لگن، آسیب‌دیدن استخوان خارجی، فشارهای عصبی و استرس ممکن است در افراد بزرگسال دیده شود.

درد در عصب سیاتیک شما ممکن است به دلیل پارگی دیسک کمر یا بیرون زدگی  دیسک کمر، بیماری های تخریبی دیسک، سندرم عضله پیرفورمیس، بارداری، تنگی کانال نخاعی،تومور یا عفونت های ستون فقرات،  یا ضربه بوجود بیاید.

 از راه های درمان سیاتیک ، می توان به ، استراحت ، سرد نگه داشتن ، گرم نگه داشتن ، مصرف داروهای تجویزشده ، درمان فیزیکی و ورزش ، کایروپراکتیک یا درمان دستی ، ماساژ درمانی

، اوزون تراپی ، لیزر درمانی ، شاک‌ویوتراپی اشاره نمود ، به درمان های یاد شده در اصطلاح  درمان دیسک کمر بدون جراحی گفته می شود .

بیرون‌زدگی دیسک کمر که با نام‌های پارگی دیسک، فتق دیسک و سرخوردگی دیسک نیز شناخته می‌شود، وضعیتی است که در آن قسمت مرکزی دیسک به دیواره‌ی دیسک فشار وارد می‌کند (یا حتی آن را پاره کرده و بیرون تراوش می‌کند) و به کانال نخاعی وارد می‌شود. وارد شدن دیسک به کانال نخاعی موجب فشار به طناب نخاعی و شاخه‌های عصبی می‌شود. این حالت معمولا بر اثر پارگی در تارهای فیبروزی در دیواره‌ی  دیسک ( به نام آنولوس فیبروز) ایجاد می‌شود. درون این دیواره‌ی محکم ماده‌ی نرم و ژله مانندی وجود دارد (به نام نوکلئوس پولپوس) که در نتیجه‌ی فشار به دیسک و پاره شدن دیواره‌ی دیسک، بیرون می‌زند و وارد کانال نخاعی می‌شود. بالا رفتن سن و وارد شدن آسیب به کمر (فشار یا ضربه‌ی شدید) موجب می‌شوند که فرد مستعد بروز این مشکل باشد.

برای مشاهده فیلم آموزشی درمان های جدید دیسک کمر و سیاتیک بر روی لینک زیر کلیک کنید

درمان های جدید دیسک کمر و سیاتیک

تماس