علل و درمان درد پاشنه پا

علل درد پاشنه پا

۱- دردهای مفصلی و روماتیسمی که در اینصورت لازم است مداوای دردهای مفصلی نمایند اینگونه افراد گاهی پاشنه پایشان بیشتر از حالت طبیعی گرم میشود ودر پاشنه پا احساس داغی میکنند و این حالت در بعضی از فامیلان بیشتر از سایر افراد مشاهده میگردد.

۲- کشش زیادتر از حد و کوفتگی رباطهای کف پا که با استخوان پاشنه پا چسبیده اند افرادیکه کف پای صاف و بدون انحنا دارند بیشتر به این درد مبتلا میشوند جهت مداوا ضمن کمتر فشار آوردن به کف پا میتوان با نظر پزشک نسبت به تهیه کفش مخصوص اقدام نمود.

۳- پیدایش زوائد استخوانی اضافی در زیر پاشنه پا بطوریکه با دست میتوان آن را لمس کرد و به وجود آن پی برد بعضی از پزشکان این زوائد را عامل درد پاشنه پا میدانند و پیشنهاد تراشیدن زائده را میکنند اما باید توجه داشت که با تراشیدن این زوائد بیماری مرتفع نگردیده و درد پاشنه پا ساکت نمیشود ضمنا بسیاری از افراد سالم هستند که با داشتن زوائد استخوانی در پاشنه پا به این درد مبتلا نیستند.

۴- گاهی در اثر پوشیدن کفش های تنگ و نامناسب پاشنه پا دردناک میگردد و این مربوط است به فشاری که به محل اتصال زرد پی پشت پا و استخوان پاشنه پا وارد میشود.

درمان درد پاشنه پا

درد پاشنه پا  به وزن يا جنس افراد مربوط نيست ولي اگر خانمي بالاي 45 سال باشد و وزن زيادي داشته باشد و درد پاشنه نيز در هر دو پا حس شود مشكوك به روماتيسم است و بايد به پزشك مراجعه كنند. در آقايان بين 25 تا 45 سال نيز مي‌تواند به علت بيماري ستون مهره‌هاي چوب خيزراني ايجاد شده باشد.

براي درمان اين بيماري اگر علل خاصي وجود داشته باشد بايد رفع شود و درغير اين صورت يك كفي براي بيمار استفاده مي‌شود كه كف پا گذاشته شده و از درد مي‌كاهد. براي برخي بيماران نيز از كورتون‌درماني استفاده مي‌شود و با تزريق يك آمپول، فرد پس از دو هفته ديگر دردي حس نخواهد كرد. از دستگاه ” شوك‌ويو” هم مي‌توان استفاده كرد.

منبع:متخصص ورزش درمانی

تماس